222Cycles.dk – den nye side

222Cycles Denmark A/S

Da vi er ved at få nyt design og struktur til vores hjemmeside, vil vi flytte shoppen over på dette domæne. Så i fremtiden, når den nye hjemmeside er klar, vil adressen til webshoppen være www.222cycles.dk.

Husk! Den nye side er ikke aktiv endnu.

Lidt om indhold
Udover at vores fede webshop bliver endnu federe, arbejder vi med tanken omkring at få nogle sider med andet indhold som kan “hjælpe” jer ryttere. De følgende punkter er helt nye sider og vi synes faktisk de bliver ret spændende for jer.

Tracks
Oversigt over de forskellige tracks her i Danmark. Vi starter med Danmark og vil prøve at udvide til de nordiske lande og måske endda til Tyskland og England på et senere tidspunkt.

Kalender
Der vil kunne findes en kalender på siden, hvor på man kan se de forskellige løb som afholdes her. Igen, til at starte med, har vi kun de danske, men hensigten er helt sikkert, at der vil komme andre lande med. Her vil vi selvfølgelig skrive på, om vi, 222Cycles Denmark A/S, er med til disse events.

Blog
Planen er, at vi gerne vil komme med en blog på vores side. Heri vil vi prøve at afdække forskelligt udstyr, tracks, cykler og mange andre ting som vi synes er sjove at skrive om.

Vi håber at I vil tage godt imod vores nye side.